Hegemony 268 B.C. (Preview)

3. března 2009 v 17:52 | Logis |  Preview
Už vás nudí to modderské sucho v poslední době? V tom případě je mi potěšením, že vám mohu prostřednictvím preview zdělit, že konverze populárního "římského" módu Hegemony 268 B.C. je téměř na spadnutí.

A ještě o to víc mě těší, že se nebude jednat o jen tak ledajakou konverzi, ale nová verze bude zřejmě obsahovat spoustu nových prvků. Už nyní mohu zmínit to, že například vojska při obléhání na vás mohou zaútočit z různých směrů. O dalších okolnostech vás budu samozřejmě informovat a vy se zatím můžete kochat screeny nově vymodelovaných měst.



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Maestro Maestro | E-mail | 3. března 2009 v 19:51 | Reagovat

Z toho nic nebude.!

2 rendzi51 rendzi51 | E-mail | 4. března 2009 v 8:53 | Reagovat

dajte Dowoladn a wtedi to skusim jasni stoho nic nebude

3 martinxxx777 martinxxx777 | 4. března 2009 v 13:41 | Reagovat

Je to preview vole.....Hele logis,kdyz sem kliknul na Vice informaci navedlo me to na native**.Jakto????

4 Rad Rad | 4. března 2009 v 15:35 | Reagovat

Rendzi, ty nechodíš do školy? Neprobíráte ve škole mluvnici? Tvoje vyjadřovací schopnosti jsou opravdu unikátní. Nevím, co si mám o tom a o tobě myslet.

5 Pedrro Pedrro | E-mail | 4. března 2009 v 19:47 | Reagovat

Rad-> Nic špatnýho..toto je ta degenerovaná řada dětí x)

6 Marthyxxx777 Marthyxxx777 | 6. března 2009 v 4:56 | Reagovat

hele neurazej deti tyhle doby jo...xD jelikoz dite a ze bych byl degenerovanej votom nic nevim....xD

7 Marthyxxx777 Marthyxxx777 | 6. března 2009 v 4:57 | Reagovat

***Oprava abys nemel kecy:jelikoz sem dite....xD

8 rendzi51 rendzi51 | E-mail | 6. března 2009 v 11:20 | Reagovat

ti scipni RAD ti hjzlik co si mislis o sebe ti nechdis ties ti vole

9 rendzi51 rendzi51 | E-mail | 6. března 2009 v 11:22 | Reagovat

pocuvjate Rad to si ho nevsimajte to on je proste takvi vite

10 rendzi51 rendzi51 | E-mail | 6. března 2009 v 11:23 | Reagovat

Rad vis ja sa vim na rozdil ot tebe chovat lepe nes ti

11 rendzi51 rendzi51 | E-mail | 6. března 2009 v 11:24 | Reagovat

Rad ti vubec nemas cit k lodom co?

12 rendzi51 rendzi51 | E-mail | 6. března 2009 v 11:24 | Reagovat

ze ne

13 rendzi51 rendzi51 | E-mail | 6. března 2009 v 11:27 | Reagovat

Matrixxx777 ja nesom degidrowani ale ten ja uz mam 13 rokou ako si to kcel pvedat ze som degidrovani ja nesom mali chlapec vis'}

14 rendzi51 rendzi51 | E-mail | 6. března 2009 v 11:28 | Reagovat

asiu som to trochu popletol nemislite

15 rendzi51 rendzi51 | E-mail | 6. března 2009 v 11:31 | Reagovat

vite co daj to bokom andi jako si to hovoril jasni ti si uz uroven 63 ja sem 70 danke dikes a ovsem Nevis kedi bude Western mod

16 Spartak1 Spartak1 | E-mail | 6. března 2009 v 22:13 | Reagovat

Podle mě jestli v tomhle modu bude vše jak bylo ve starověku, tak to bude dobrý mod (ovšem pokud tento mod vůbec vyjde).

17 Maestro Maestro | E-mail | 7. března 2009 v 9:40 | Reagovat

Aj podla mna z tohto modu nic nebude

.............

18 smoler smoler | 8. března 2009 v 14:49 | Reagovat

hele vole lidi tohle je nejaka pojebana klubovna nebo co? tady se hemzy vo modech kurva ! tohle je fakt peklo...

19 Rad Rad | 8. března 2009 v 18:28 | Reagovat

To máš pravdu, bohužel. Vymazat a zabanovat to může jenom Logis a ten tady nebyl už dost hodně dlouho.

20 Logis Logis | E-mail | Web | 9. března 2009 v 18:55 | Reagovat

Ahoj lidi. Omlouvám se za neaktivitu, ale ležel jsem teď nějakou dobu v nemocnici (operace). Dejte mi prosím ještě tak týden čas než se dám kompletně do kupy, ale myslím si, že už co nejdříve se to tu zas rozjede :). Tak se mějte a vydržte to tu ještě cvhíli ;).

21 Logis Logis | E-mail | Web | 9. března 2009 v 19:46 | Reagovat

Upraven link u "Více informací".

22 Maestro Maestro | E-mail | 10. března 2009 v 16:23 | Reagovat

:-) Ok

23 Maestro Maestro | E-mail | 10. března 2009 v 16:23 | Reagovat

A skore uzdravenie

24 indwex. indwex. | E-mail | 28. dubna 2012 v 14:00 | Reagovat

hele  neco ti rekni virovnejme nejakej mod pres neco jineho at se tu nigdo nehada bešte všichni na workkd,s.com tam jsou mody pres 70 modu mount and blade ze všech dilu

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama